Publications & Works

Articles 17
All (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (7)
Other Indexes (2)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences 29

1. EVALUATION OF THE RELATIONSHIP BETWEEN DEPRESSION, HEALTH PERCEPTION AND ADDICTIVE EATING BEHAVIOR IN UNIVERSITY STUDENTS

III. INTERNATIONAL VAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Van, Turkey, 15 November 2024, pp.8-19, (Full Text)

2. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE BEĞENİLME ARZUSUNUN, BEDEN MEMNUNİYETİ VE YEME DAVRANIŞI ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

AKDENİZ 7. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Mersin, Turkey, 12 March 2022, pp.46-54, (Full Text)

3. YETİŞKİNLERDE KOVİD-19 KORKUSU İLE ORGANİK GIDA TÜKETİMİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

4. AYASOFYA ULUSLARARASI MULTIDISIPLINER BILIMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESI, İstanbul, Turkey, 11 February 2022, pp.457-464, (Full Text)

4. Organik ve Sürdürülebilir Tarım- Organic and Sustainable Agriculture

Anadolu 1. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Diyarbakır, Turkey, 28 - 29 December 2018, pp.148-152, (Full Text) Sustainable Development

5. Mikrobiyota ve Obezite

Anadolu 1. Uluslararası Multidisipliner Çalışma Kongresi, Diyarbakır, Turkey, 28 - 25 December 2018, pp.30-31, (Full Text) Sustainable Development

6. Hesperidin ve Kanser- Hesperidin and Cancer

Avrasya doğal beslenme ve sağlıklı yaşam zirvesi’ 2018- International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.694-697, (Full Text) Sustainable Development

7. Royal Jelly-Arı Sütü

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.1047-1051, (Full Text)

8. Mirisetin ve Sağlık Üzerine Etkisi-Myricetin and Its Effect on Health

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.736-739, (Full Text)

9. Phytosterols as a Functional Ingredient- Bir Fonksiyonel Bileşen Olarak:Fitosteroller

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.619-622, (Full Text)

10. Probiyotikler ve Sağlık-Probiotics and Health

International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition and Healthy Life’ 2018, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.932-936, (Full Text)

11. Royal Jelly / Arı Sütü

International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life / Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.1047-1051, (Full Text)

12. Phytosterols as a Functional Ingredient / Bir Fonksiyonel Bileşen Olarak: Fitosteroller

International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life/Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, Ankara, Turkey, 12 - 15 July 2018, pp.619-622, (Full Text)

13. Diffrent Approaches in Elderly Obesity

İnternational Congress on Multidisciplinary Approach to Elderly Health and Care, Ankara, Turkey, 22 - 23 March 2018, pp.177, (Summary Text) Sustainable Development

14. Effect of Vitamin D in Elderly Alzheimer’s and Disease

İnternational Congress on Multidisciplinary Approach to Elderly Health and Care, Ankara, Turkey, 22 - 23 March 2018, pp.176, (Summary Text)

15. Dietary Calcium Intake and Obesity

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Turkey, 9 - 11 October 2017, pp.239, (Summary Text) Sustainable Development

16. Relationship between Quercetin and Diabetes

II. Uluslararası Iğdır Sempozyumu, Iğdır, Turkey, 9 - 11 October 2017, pp.238, (Summary Text) Sustainable Development

17. A Model of Soup Culture in Çubuk: Tutmaç Aşı-Çubuk’ta Çorba Kültürünün Bir Örneği: Tutmaç Aşı

4th International Halal and Healthy Food Congress-Uluslararası 4. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 3 - 05 November 2017, pp.214-215, (Summary Text) Sustainable Development

18. Alternative to Animal Derived Gelatin: Pektın-Hayvansal Kaynaklı Jelatine Alternatif: Pektin

4th International Halal and Healthy Food Congress-Uluslararası 4. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 3 - 05 November 2017, pp.252-253, (Summary Text)

19. Efelek Plant- Efelek Otu

4th International Halal and Healthy Food Congress- Uluslararası 4. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 3 - 05 November 2017, pp.226-227, (Summary Text)

20. Effect on Atherosclerosis of Tomato-Domatesin Ateroskleroz Üzerine Etkisi

4th International Halal and Healthy Food Congress-Uluslararası 4. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 3 - 05 November 2017, pp.220-221, (Summary Text)

21. HEMODİYALİZ HASTALARININ YAŞAM KALİTESİ, EL KAVRAMA GÜCÜ VE DİYET ENERJİALIMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Adnan Menderes Üniversitesi I. Uluslar arası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Turkey, 29 June - 01 July 2017, pp.453, (Summary Text)

22. ANOREKSİYA NERVOZALI HASTALARDA GHRELİN FRAKSİYONLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Adnan Menderes Üniversitesi I. Uluslar arası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Turkey, 29 June - 01 July 2017, pp.452, (Summary Text)

26. Quinoa Food Intake and Satiety

EOS 2016 European Obesity Summit, Gothenburg, Sweden, 1 - 04 June 2016, (Summary Text)

27. Relation of Food Intake and Body Mass Index in YoungStudents

EOS 2016 European Obesity Summit, Gothenburg, Sweden, 1 - 04 June 2016, (Summary Text)

29. The relationship between ghrelin forms and malnutrition in hemodialysis patients

EOS 2016 European Obesity Summit, Gothenburg, Sweden, 1 - 04 June 2016, (Summary Text) Sustainable Development
Books 8

1. Fonksiyonel Bir Besin Olarak Açai Meyvesi

in: BESLENME VE DİYETETİK ÇALIŞMALARI, BOR HAKAN, Editor, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, pp.19-31, 2024

2. ARALIKLI ORUÇ DİYETİNİN TİP 2 DİYABET ÜZERİNE ETKİSİ

in: BESLENME VE DIYETETIK ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR - III, ÖZDOĞAN YAHYA, Editor, Eğitim Yayınevi, İstanbul, pp.1-19, 2024

3. Makro Besin Ögelerinin Üreme Fonksiyonları Üzerine Etkisi

in: Üreme Sağlığı ve Beslenme, AKDEVELİOĞLU YASEMİN, Editor, Turkiye Klinikleri, Ankara, pp.41-46, 2024

4. Psyllium’un Sağlık Üzerine Etkileri

in: Deneysel Beslenme Bilimi, SAVAŞ HASAN BASRİ, Editor, BİDGE Yayınları, Ankara, pp.79-90, 2024

5. Effect of Quercetin on Obesity and Obesity-Related Diseases

in: Academic Researches in Health Sciences, CHERNOPOLSKI Plamen Milchev , SHAPEKOVA Nelya Lukpanovna, AK Bilal, Editor, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, pp.147-158, 2021

6. ADİPOKİNLER

in: SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR II - INTERNATIONAL RESEARCH IN HEALTH SCIENCES II, Doç.Dr. Yahya ÖZDOĞAN, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.7-20, 2021

7. KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR VE TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ

in: ENDOKRİN VE KARDİYOMETABOLİK HASTALIKLARDA TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ, AKBULUT GAMZE, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, pp.276-425, 2019

8. Fonksiyonel Besinler

in: Çok Disiplinli Sağlık Bilimleri Çalışmaları, BABACAN HASAN, SOLDATOVIĆ Tanja, DELOBEGOVIĆ DZANIĆ Nihada, Editor, Gece Uluslararası Yayınevi, Ankara, pp.27-45, 2018
Metrics

Publication

55

Publication (WoS)

1

Publication (Scopus)

7

Citation (Scopus)

22

H-Index (Scopus)

2

Citation (TrDizin)

3

H-Index (TrDizin)

1

Citation (Sum Other)

3

Project

1

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals